Magyarok (13.-14.nap)

2009.09.24. 22:03

Hu,a tegnapi este annyira jol sikerult,h eletem egyik legjobb igazi magyaros kolbaszos spagettijet keszitetteuk el negyen magyarok a szallason,ugyanis Laura utan ismet talalkoztunk Zolival,majd a szallason pedig Dorival,ugyh csaptunk egy magyaros estet:) Termeszetesen fogyott a bor is rendesen,de csakis az 1euros ami erre fele nagyon finom ellenben az otthoniakkal..
Tegnap amugy 26km-t mentunk,ma meg 40km-t, itt vagyunk Leon elott 55km-rel. Ossz tav. olyan 430km korul,szoval mar tul a felen:)
3napja egy felho sincs az egen,amit en szemely szerint imadok,de mivel az melletti fak szama igen csekely,ezert egesz nap tuz a pofadba a napocska. Este mindezekkel egyutt 5-6fok korul van,ergo reggel csipos kikelni az agybol es elindulni.
A koltsegek ugy alakulnak ahogy vartam,szallasok atlag 4-5€, kaja 3-4€,vagy ha elore vasarolok supermarketben akkor csak napi 1 kenyer 0,90centñrt, tehat az eltervezett 10euro/nap siman tarthato. Ebbenb persze semmi kave,meg luxus,neha bor azetr belefer. Akikkel talalkoztam magyarok,ok napi 20€bol vannak, csak Zoli tartja velem a 10€-t..:) A kulfoldiekrol nem is beszelve akik szoszerint kirogohnek a napi 10€ hallatan.. dehat ugye csoro magyar egyetemistak lennenk nemdebar?:)
Mai szallas Sahagunban van,eleg nagy varos,egy templom van kb atalakitva es felujitva,ez a szallas. Ja es nem volt senki amikor jottunk ugyh lehet ingyen lesz. Itt is talalkoztunk 2 magyar lannyal,ugh most 6an vagyunk..:) Lassan mar egy focicsapat oszzejon,mert elottunk is van vmi hires csaj Anita akirol minndeki beszel..

Hat ennyi lenne most ebben a korben,anyu apu bratyo sziasztok, es persze mindnekinek koszonom aki olvassa szereny soraimat illetve kommentel.. Akinek a legtobb elso kommentje lesz kuldok neki Santiago de Compostellabol egy kepeslapot,de komoly! Eddig Tommm vezet folenyesen.. Tehat legyetek resen mindig es olvassatok a pilaf blogot:D:D

Tenyleg jol esnek a biztato szavak,hallmozzatok el kerlek :)

hajra otthon,nyomjatok,puszi
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pilaf.blog.hu/api/trackback/id/tr121405154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szissz 2009.09.24. 23:45:20

én (is) szeretném a képeslapot! :)
csak így tovább, tökjó olvasni a kis beszámolóidat, a legjobb dolgot teszed!
puszi!

komix 2009.09.25. 00:35:22

Második. Hajrá még mindig!

Allen 2009.09.25. 18:35:09

na csak találtam pár posztot az elsőzéshez, hajrá!!!

szocimoci 2009.09.26. 17:47:09

Hali Pilaf, kuldhetnel kis napsutest, en kuldenek neked felhot szivesen. Feicin oisin...
Minden jot a hatralevokre, igy tovabb!
süti beállítások módosítása