vege.. Santiago,798km,25nap

2009.10.05. 20:28

Ma 4korul beerkeztunk Santiagoba.. Egesz nap a vad galicia viharok tepaztak a buszke magyar zaszloba betekert taskam es meggyotort testunket lelkunket,de beertunk. Jelenleg is omlik az eso,es azon agyalok h mit irjak ide. Napkozben is sokat gondolkodtam,de nem jutottam sokra.. Valoszinu meg el kell telni par napnak,hetnek,honapnak h helyen tudjam kezelni ezt az egesz dolgot. Jelenleg a faradtsagon es a bosszusagon kivul nem erzek semmi mast.Az elso ertheto 800km utan, a masodilat meg probalom majd magyarazni.

Szoval milyen volt? Nagyon jo. Sokkal jobb mint amire szamitottam,amire szamithattam egyaltalan. Gyonyoru,eszmeletelen tajakon mentunk at,szinte vegig jo idoben.Megismertunk egy gazdag es buszke orszagot,a kis falvaktol az egeszen nagy varosokig,baszkfoldtol galiciaig,a szaraz kietlen mezetatol a dus eukaliptusz erdokig szinte mindent. Nagyon sok embert megismertem,kuldfoldit es magyart egyarant(13magyar volt ossz.az uton akivel talalkoztunk). Azt hiszem kolcsonosen mondhatom h egy nagyon jo baratot szereztem Zoli szemelyben,akivel kisebb nagyobb szunetekkel vegig egyutt jottunk,de draga kedves kis Lauraval is biztos h talalkozunk meg otthon:) Volt ido vegig gondolni mindent szep sorjaban,mit szeretne az ember,volt ido rajonni arra h mik a tervek stb. Nem lettem mas egyaltalan,ugyanaz maradtam aki eddig is,nem kell aggodni:)De megis vmi valtozott,es ezt talan most meg en se veszem eszre. Ennel nagyobb ivu gondolatokat nem is nagyon akarnek/tudnek irni, ugyh maradjunk ennyiben.
A negativ oldalrol majd otthon mondok par szot annak aki tervezne esetleg a caminot.

Termeszetesen koszonom a batorito szavakat es minden tamogatast otthonrol,jol esett.A szuleimnek kulon koszonet minden mas mellett az anyagi tamogatasert is,ami nelkul ez az ut nem johetett volna letre..:) Es vegul de nem utolso sorban koszonok mindent Szoszinek,aki nem is gondolna h mennyire sokat segitett vegig..

A tovabbiakban ugye tervben lenne lemenni az oceanhoz,ami nagyban fugg attol meddig fog esni,mert igy monszunban nem sok ertelmbe lenne meg 90km gyaloglasnak.. A szallasok mar intezodnek Coruñaban,Ponteverdeben,Vigoban,Bragaban,Portoban,Coimbraban es Lisszabonban, es tovabb majd szep sorjaban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pilaf.blog.hu/api/trackback/id/tr711429979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i.a.n. 2009.10.06. 15:09:20

grat Pilcsikém!!
überfasza vagy ;)
zúzzad neki tovább

dape 2009.10.07. 12:07:10

grat hvr!
kemény vagy nagyon!!

és gyere mert kezdődik a HL lassan :)

GBR 2009.10.10. 01:09:03

minden elismerés! jó mulattság, férfi munka volt!
süti beállítások módosítása